1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Arda Güler Real Madrid Macerası ve Sakatlık Süreci

Arda Güler Real Madrid Macerası ve Sakatlık Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezon öncesi ABD kampında yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle ameliyat olan Güler, uzun bir sürenin ardından takımla çalışmalara başlamıştı. Ancak sol arka adalesinden yaşadığı yeni bir sakatlık nedeniyle tekrar sahalardan uzak kaldı. Tedavisinin 3 haftayı bulabileceği belirtiliyor.

Real Madrid, Arda Güler’in yeteneklerine tam anlamıyla güveniyor ve sakatlıklarının kulüpteki imajını değiştirmediğini belirtiyor. Kulüp, acele etmeden milli aradan sonra Güler’in sahalara dönebileceğini düşünüyor.Arda Güler Real Madrid Macerası ve Sakatlık Süreci (2)İspanyol basını, Arda Güler’in sağlık durumu hakkında üç farklı uzman doktordan görüş aldı. Doktor Gonzalez, diz ameliyatının ardından sabırlı olunması gerektiğini ve iyileşme sürecinin dikkatli bir şekilde takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Doktor Ripoll, diz ameliyatlarının ardından kas sakatlıklarının sıkça görüldüğünü ve özellikle genç oyuncuların iyileşme sürecinin maksimum dikkatle ele alınması gerektiğini belirtti. Doktor Mediavilla ise sakatlık süresinin kasların üzerine binen yük ve maç oynama baskısının etkilediğini ifade etti.

Real Madrid, Arda Güler’in yeteneklerine güveniyor ve sakatlıklarının kulüp için bir sorun olmadığına inanıyor. Güler’in iyileşme süreci doktorların önerileri doğrultusunda takip edilecek ve milli aranın ardından sahalara dönmesi bekleniyor.

Arda Güler Real Madrid Macerası ve Sakatlık Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!