Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin 1115. Bölümünde, 25 yaşında ve 2 aylık evli olan Elif Çalışkan'ın evine konuk olduk. Elif Gelin'in evi, rakipleri tarafından çeyizinden düğün organizasyonuna ve ev dekorasyonuna kadar birçok farklı açıdan değerlendirildi.

Haftanın sonunda galip gelen gelin, büyük ödül olan 50 bin TL'yi kazanacak. Ayrıca her gün, ev sahibi gelin ile kocası arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, aynı zamanda hafta boyunca ev hanımlığı yetenek oyununu kazanan gelinlere de sürpriz hediyeler verilecek.

Her gün, beş yeni gelin birbirlerinin evlerine konuk olacak ve final gününde bir düzine çeyrek altını kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. Ayrıca ev sahibi gelin, kendisine yapılan ilişki testini geçebilirse bir altın daha kazanma fırsatını yakalayacak.

Evlenme teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası, bu benzersiz programda sizi bekliyor. Her gün birbirlerinin evlerine konuk olan beş yeni gelin, final gününde 10 çeyrek altını kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.