Oğlu olan Oğuz, içten içe Feryal’in ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarabilecek olan Damla'nın bu konuyu öğrenmesi ihtimali karşısında büyük bir endişe içindedir.

Ferdi, oyunculuk dünyasının büyülü havasına kapılarak adeta başka bir dünyaya adım atar. Bir yıldız gibi parlamaya başlar ve her adımında büyük bir özgüvenle hareket eder. Bu değişim karşısında Öznur, adeta şok olmuş bir halde olan biteni sorgulamaktadır, şaşkınlık içinde kendini bulur.

Sina'nın annesi Ayten, Canan'a oğlunun zorlu bir psikolojik dönemden geçtiğini açıkça ifade eder ve destek olmasını ister. Ancak Sina, Damla'nın ayrıcalıklı yetiştirilme tarzından dolayı içten içe sıkıntı çeker ve bunu Damla'ya karşı dile getirir.

Rasim ailesinin evinin karşı köşesinde bulunan ev, gizemli bir şekilde satılır. Aile, yeni sahibinin kim olduğunu bir türlü öğrenemez ve bu gizemli kişiyi merakla beklemeye başlar.

Bu olaylar dizisi, duygusal yoğunluğu ve gizemi ile herkesi etkilerken, karakterlerin iç dünyalarındaki çatışmalar ve ilişkiler arasındaki gerilimler hikayenin derinliğini oluşturur.