Leyla'nın hapishaneye gönderdiği abisi Tahir tahliye edilir ve hemen ailesine yeni sorunlar getirecek işlere girişir. Leyla, Ekrem'e gerçeği anlatma şansı tanıyacaktır. Babası bile şüphe duymadığı dürüstlüğüne karşın yüzüne yalan söylerse, Leyla kime güvenebilir?

İdeallerini kamuya açıklamak isteyen Doğan, Kenan'ı tehdit eden mesajlar göndererek basını kullanmaya başlar. Hamdi Atılbay'ın son kurban olmadığı kesindir, ancak Leyla'nın varlığı İdris ve Doğan'ın yoluna beklenmedik engeller çıkarır. Doğan'ın işlediği yeni cinayet, çocukluğundaki travmayla ilgili ipuçları sunar. Kenan, hafızasındaki eksikliklere bahaneler uydururken bile farkında olmadığı ikinci bir kişiliğin varlığını keşfeder.

Leyla'nın güvenebileceği insanlar azaldıkça, kurbanların sayısı artar. Oğlunu kurtarmak isteyen Turan ise katili koruyan bir başsavcıya dönüşmekle karşı karşıya kalır. Kenan, Doğan'ın isteklerine boyun eğip bir katilin sesi olmayı kabul edecek mi? Kenan'ın içinde gizlenen düşman Leyla için bir tehdit oluşturacak mı?

Ormanda işlenen vahşi cinayet, geçmişlerini geride bırakarak yeni bir yaşam kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve ünlü bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan'ın yollarını kesiştirir. Ancak bu cinayet, sadece aşklarını değil, aynı zamanda hayatlarının temellerini sarsacak gerçeklerin habercisidir.

Bu iki hırslı karakter, çıkar çatışmaları arasında umutsuzca birbirlerine çekilirler, ancak kendilerini nereye sürüklendiklerini bilmemektedirler. Kenan, kararlı ve güzel savcı Leyla'ya ilk görüşte aşık olur, ancak Leyla, bildiklerini ondan saklayan Kenan'a kuşkulu bir tavır sergiler. Leyla, Kenan'ın gözlerinin ardındaki sırrı keşfettiğinde, birçok şey anlam kazanır.