Altın Fiyatları İçin Kritik Üç Başlık Altın Fiyatları İçin Kritik Üç Başlık

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Volkswagen'in Türkiye'de fabrika kurmaktan vazgeçtiğini belirterek, Manisa'da fabrika için uygun bir arazi varlığı ancak Volkswagen'in ekonomik bir temeli olmayan bir kararla son anda projeden vazgeçtiğini açıkladı.

SİYASİ NEDENLER YATIYOR

Volkswagen'in cihazına fabrika kurmaktan son ve vazgeçmesinin arkasında siyasi nedenler yatıyor. Firma, gerçekleştirmenin uluslararası harekatları gözleme yatırımlarını gerçekleştirmeyi başardı. Bakan Kacır, bu kararı kendilerine yakıştıramadıklarını belirterek, uygulamaya değer katacak tüm ev sahiplerinin kapılarının açık olduğunu ifade etti.

YATIRIM YAPMAK İSTEYEN ŞİRKETLER VAR

Türkiye, Avrupa ve Asya otomotiv markaları dahil birçok önemli isimle masada. Bu koruyucu, yetkili üretim yapma niyetinde ve yakın zamanda bu değerlendirmeyle ilgili önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

TOGG YATIRIMI ARTIYOR

Son dönemde çıkış yapan pilot hava araçları ve özellikle Togg, çalıştırmanın cazibesini cihazları arasında büyük oranda artırdı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Türkiye'nin yatırım sürecinde son durumunu paylaşarak, Togg C-Sedan'ın ne zaman satışa sunulacağı hakkında da bilgi verdi.

Volkswagen'in Türkiye'de fabrika kurmaktan vazgeçmesi, sahipleriki yatırımcıları üzdü. Ancak, Türkiye hala birçok önemli isimle masada ve yatırımların devam etmesi bekleniyor. Togg yatırımının kullanımı da, kullanımının teknolojik yatırımlar açısından cazibesini artırmaya devam ediyor.

Editör: Çetin KEYDAL