Robert Zemeckis'in yönetmen koltuğuna oturduğu Tehlikeli Yürüyüş filmi, sinema dünyasına damga vuracak bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Joseph Gordon-Levitt ve Charlotte Le Bon'un başrollerini üstlendiği bu film, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Malatya'da Otomobil Takla Attı: 3 Ölü, 1 Yaralı Malatya'da Otomobil Takla Attı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Film Hakkında Genel Bilgiler

26 Ocak 2024 tarihinde giriş yapan bu magazin haberinde, Tehlikeli Yürüyüş filmi mercek altına alınıyor. Aksiyon sahneleriyle nefes kesecek olan bu yapımın merak edilen konusu ve başrol oyuncuları hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.Tehlikeli Yürüyüş Filminin Konusu Nedir Tehlikeli Yürüyüş Filminin Oyuncuları Kim

TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ FİLMİNİN KONUSU

Philippe Petit'in Cesur Hikayesi

Film, 1974 yılında Fransız ip cambazı Philippe Petit'in hayatındaki bir dönemine odaklanıyor. Petit, Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasındaki boşluğa ip gererek adeta ölümle dans edeceği bir gösteri planlar. Akıl hocası Papa Rudy'nin yardımıyla engelleri aşmayı planlar ve uluslararası bir ekip tarafından desteklenir.

Petit, Başkan Richard Nixon'ın istifa edebileceği bir gün önce, henüz tamamlanmamış ve kısmen kullanılan kulelerin arasına çelik kablo düzeneğini yerleştirir. Bu olay, tüm dünyanın ilgisini çeker ve Philippe Petit, o dönemin şartlarına meydan okuyarak adını tarihe yazdırır. Tehlikeli Yürüyüş, bu heyecan verici olayı Geleceğe Dönüş serisinin yönetmeni Robert Zemeckis'in gözünden izleyiciyle buluşturuyor.

TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ OYUNCULARI

Ünlü İsimlerle Dolu Kadro

Tehlikeli Yürüyüş'ün başrollerini üstlenen oyuncular, filmi daha da çekici kılıyor. İşte filmde yer alan başlıca oyuncular:

  • Joseph Gordon-Levitt: Philippe Petit'i canlandıran usta oyuncu, performansıyla izleyicileri etkilemeyi başarıyor.
  • Charlotte Le Bon: Filmdeki diğer başrol oyuncusu, Le Bon, izleyicilere unutulmaz bir performans sunuyor.
  • Lucas Ramaciere: Oyuncu kadrosundaki genç yetenek, filmdeki karakteriyle dikkat çekiyor.
  • Ben Kingsley: Deneyimli oyuncu, filmdeki etkileyici performansıyla izleyicileri büyülüyor.
  • James Badge Dale: Tehlikeli Yürüyüş'teki rolüyle dikkat çeken Dale, karakterine hayat veriyor.
  • Ben Schwartz: Oyuncu kadrosundaki diğer isim, Schwartz, filmdeki etkileyici performansıyla izleyicileri büyülüyor.

Bu güçlü oyuncu kadrosu, Tehlikeli Yürüyüş filmine gerçekçilik katıyor ve seyirciyi adeta olayın içine çekiyor.Tehlikeli Yürüyüş Filminin Konusu Nedir Tehlikeli Yürüyüş Filminin Oyuncuları Kim (2)

 Tehlikeli Yürüyüş, Sinema Tutkunlarını Bekliyor

Joseph Gordon-Levitt ve Charlotte Le Bon'un performanslarıyla izleyiciyi büyüleyen bu film, aksiyon ve gerilim severleri ekran başına kilitleyecek. Merak edilen konuları açıklığa kavuşturmak için filmi izlemenin tam zamanı!

Editör: Kader GÜL