1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör Örgütlerini Yok Etmekte Kararlıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör Örgütlerini Yok Etmekte Kararlıyız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bakırköy’de düzenlenen “Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni”nde yaptığı konuşmada, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Erdoğan, “Bölücü terör unsurlarını milletimiz ve Iraklı kardeşlerimiz için tehdit olmaktan kesinlikle çıkaracağız. Terör örgütleri için kaçacak yer kalmadı, bulamayacaklar,” ifadelerini kullandı.

“Çelik Kubbe Projesi Hayata Geçecek”

Cumhurbaşkanı, bu projenin tüm unsurlarıyla hayata geçirileceğini vurguladı ve “İnsansız Hava Araçları’nda elde ettiğimiz başarı, dünya genelinde büyük bir ilgi uyandırıyor. Çelik Kubbe projemizi geliştirerek, Hava Kuvvetlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına ne gerekiyorsa yapacağız,” şeklinde konuştu.

“FETÖ’yle Mücadelede Büyük Adımlar Attık”

Erdoğan, konuşmasında FETÖ ile mücadele konusuna da değinerek, “Yaklaşık 40 yıl boyunca büyüyen FETÖ ihanet çetesini söküp atmakla kalmadık, ordumuzu her alanda daha da güçlendirdik. 15 Temmuz sonrası başlattığımız Fırat Kalkanı Harekatı ile devletimizin tökezlemesini bekleyenlere net mesajlar verdik,” dedi.

Savunma Sanayisinde Atılan Adımların Önemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin savunma sanayisinde attığı adımların önemine de dikkat çekti ve “Son 22 yıldır savunma sanayisinde yaptığımız yatırımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Türkiye, kendi göbeğini kendi kesmek zorunda olan bir ülkedir,” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör Örgütlerini Yok Etmekte Kararlıyız
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!