Söke ilçesine bağlı Sazlı Mahallesi yakınlarında bulunan Kipaş Kağıt Fabrikası'nda dün akşam başlayan yangın, gece boyunca süren yoğun müdahalelerle kontrol altına alınmıştı. Ancak rüzgarın şiddetlenmesiyle birlikte yangın yeniden alevlendi ve kontrol altından çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ailesine Taziyelerini İletti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ailesine Taziyelerini İletti

Aydın ve çevre illerden gelen ekiplerin katılımıyla devam eden söndürme çalışmaları, gece boyunca yoğun bir şekilde sürdü. Yangının tekrar şiddetlenmesiyle birlikte, ekipler karadan ve havadan müdahalelerini sürdürdü. AFAD, UMKE ve TOMA'ların yanı sıra Aydın Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin araçları ile özel firmalara ait tankerler de yangınla mücadeleye destek verdi.

Yangın, oluşturulan kriz merkezi tarafından yönetilen söndürme çalışmaları sonucunda kontrol altına alınmaya çalışılırken, maddi hasarın önemli boyutlara ulaştığı belirtildi. Ekiplerin yoğun çabalarıyla, yangının tamamen söndürülmesi için çalışmalar gece boyunca devam etti.

Editör: Kader GÜL