Eylül ayının gelmesiyle birlikte Şok Market müşterileri için büyük bir fırsat dönemi başlıyor. 6 Eylül tarihinde başlayacak olan İndirimde İndirim Yağmuru kampanyası ihtiyacınız olan ürünleri daha uygun fiyatlarla almanızı sağlayacak. Bu kampanya kapsamında tekstil ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine temel gıda ürünlerinden ev eşyalarına kadar birçok kategoride indirimler sizi bekliyor olacak. İhtiyaçlarınızı karşılamak için en uygun zamanı beklemek istiyorsanız 6 Eylül'de Şok marketlerine uğramayı unutmayın. Sizde 6 Eylül'de Şok ‘ta İndirimde İndirim Yağmuru başlıyor. Bu fırsatı kaçırmayın ve ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak için Şok Market'e uğrayın.

Çöpte Bulunan Türk Bayrağını Kurtaran Temizlik İşçisinin Saygı Dolu Hareketi Çöpte Bulunan Türk Bayrağını Kurtaran Temizlik İşçisinin Saygı Dolu Hareketi

Peki Neler Var İşte Bazı İndirimli Ürünler

Tekstil ve Giyim Ürünleri Slazenger Kadın Erkek Modal Kumaş T Shirt 180 TL. Slazenger Erkek Ribanalı Eşofman Altı 230 TL. Chantale Kadın ve Erkek Basic T Shirt 99,94 TL. Kadın Desenli 2'li Slip 44,94 TL. Erkek Boxer 49,94 TL.

En İlgi Çekici Ürünlerden Biri Klimalı Yastık

Klimalı yastık sıcak havalarda serin ve rahat bir uyku deneyimi sunmak için tasarlanmış özel bir yastık türüdür. Genellikle iç kısmında özel bir jel veya köpük bulunur ve bu malzeme vücut sıcaklığını düzenleyerek uyku sırasında aşırı terlemeyi önler. Klimalı yastıklar içlerindeki malzemenin hava dolaşımına izin veren delikler veya özel yapılar içerir. Bu sayede yastık serin kalır. İçerisinde soğutucu jeller bulundurur. Bu jeller vücut ısısını emer ve serinletir. İç dolgu malzemesi olarak kullanılan özel köpükler veya diğer malzemeler sıcaklığı daha iyi düzenlemeye yardımcı olur.

Çok Amaçlı Ev Eşyaları

Seawood Ahşap Ayakkabılık 109 TL. Lüx Polikarbon 1 litre Matara 200 TL. Dünya Küresi 200 TL. Işıklı Dünya Küresi 350 TL. ABS Büyük Boy Valiz 600 TL.

Boya ve Tadilat Malzemeleri

Polisan 17,5 kg Quartz Tavan Boyası 300 TL. Polisan Quartz 10 kg Silikonlu İç Cephe Boyası 250 TL. İç Cephe Rulosu 59,94 TL. Kalorifer Rulosu 16,94 TL. Tamir Bandı 24,94 TL.

Diğer Ürünler

Kitap Çeşitleri 20 TL. Klimalı Yastık 125 TL. Valiz İçi 3'lü Organizer Set 89,94 TL. Sürgülü Duş Seti 120 TL. Japon Yapıştırıcı 21,94 TL.

Belirli bir tutarın üzerindeki alışverişlerde geçerli olan indirimli ürünleri de kaçırmamanız gerekiyor. Sütaş 6 x 180 ml Çikolatalı Süt 34,50 TL Ülker Dankek 24 x35 gram Pöti Fındıklı Kakaolu 50 TL ve daha fazlası sizleri bekliyor. Tükenmeden alın.