Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen silahlı kavga, alacak verecek meselesi yüzünden çıktı ve olayda 2'si ağır olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı. Olay, Orduzu Mahallesi'nde, Vaizpınar Caddesi üzerinde bulunan bir adreste saat 22.45 sıralarında gerçekleşti.

İki grup, alacak verecek meselesini görüşmek amacıyla bir araya geldi. Ancak görüşme kısa sürede tartışmaya dönüştü ve taraflar arasında çatışma başladı. Çıkan çatışmada, taraflar birbirlerine silahla ateş açtı. A.Y., K.B., S.Y., N.İ., S.İ., M.Ş., M.I., Ş.B., M.B. ve O.B. adlı 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları Battalgazi Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Yaralılardan durumu ağır olan Ş.B., Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, M.Ş. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne gönderildi.

Kontrolden Çıkan Kamyon Kazası Kontrolden Çıkan Kamyon Kazası

Polis ekipleri olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan ile 2 adet silah buldu. Olaya karıştığı düşünülen O.B. ise gözaltına alındı. Yaşanan olayla ilgili başlatılan inceleme ise devam ediyor.

Editör: Çetin KEYDAL