Konyaaltı Belediyesi'nin, HayatPark'ta gerçekleştirdiği Konyaaltı Caz Günleri, 16 Eylül Cumartesi günü başlıyor. İlçenin gözbebeği HayatPark'ta düzenlenen etkinlik, caz müziğin sevilen isimlerini sanatseverlerle buluşturacak.

Doğada Müzik Keyfi

Konuşma güçlüğü olan çocukların sanat ve el işi etkinlikleri Konuşma güçlüğü olan çocukların sanat ve el işi etkinlikleri

Şehrin ortasında olmasına rağmen, gürültüden uzak doğal bir kaçış noktası olan HayatPark'ta gerçekleştirilen etkinlikte, sanatseverler kendilerini caz müziğinin akışına bırakacak. Festivalde 23 Eylül Cumartesi akşamı Elif Çağlar Band, 30 Eylül Cumartesi akşamı Seran Bilgi sahne alacak. Festivalin kapanış konserini ise 7 Ekim Cumartesi akşamı Ece Göksu & İmer Demirer yapacak. Ücretsiz olan etkinlikler saat 20.30'da gerçekleştirilecek.

Ücretsiz  Sanatsal Bir Deneyim

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Konyaaltı Caz Günleri, sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Etkinliğimiz HayatPark'ımıza ve Antalya'mıza çok yakıştı. Geçtiğimiz yıl etkinliğimize katılan vatandaşlarımız doğanın içinde caz müziği keyfi yaşadılar. Bu yıl da yoğun bir katılım bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz Konyaaltı Caz Günleri'ne davet ediyorum" dedi.

Konyaaltı Caz Günleri, doğa ile iç içe keyifli bir müzik deneyimi sunarak sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Editör: Çetin KEYDAL