Bolu'nun Beyaz Cenneti Kartalkaya'da Kayak Heyecanı

Kartalkaya, Bolu'nun 2 bin rakımlı muhteşem kayak merkezi, kar sevincini yaşamak için kapılarını aralıyor. 12 Aralık 2023 tarihinde yapılan son güncelleme ile birlikte, zirvenin beyaz örtüsü 50 santimetreye ulaştı. İşte, heyecan dolu kayak sezonunun başlangıcına dair detaylar!

Kartalkaya: Bolu'nun Zirvesinde Kar Keyfi

Kartalkaya Kayak Merkezi, Köroğlu Dağları'nın zirvesinde konumlanmış, 2 bin rakımıyla adeta gökyüzüne uzanıyor. Bu eşsiz coğrafyada, aralıklarla gerçekleşen kar yağışları, pistleri ve dağları beyaza bürüyor.

Kar Kalınlığı 50 Santimetreye Ulaştı

Bölgede kar kalınlığı 50 santimetreye kadar ulaşırken, doğa sporları tutkunları için Kartalkaya tam anlamıyla bir cennet haline geliyor. Doğanın beyaz örtüsü altında, kayak severlere eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Yapay Karla Sezona Hazır

Hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte devreye giren yapay karlama sistemleri, Kartalkaya'yı mükemmel bir kayak zeminine dönüştürüyor. Bu sayede, sezonun 15 Aralık'ta başlaması planlanıyor ve kayak tutkunları için heyecan dorukta!

Tanju Özcan: “AK Parti, MHP beni havada kapardı” Tanju Özcan: “AK Parti, MHP beni havada kapardı”

Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Kartalkaya'da kayak sezonu yaklaştıkça, otel ve tesisler de son hazırlıklarını tamamlıyor. 2 bin 500 yatak kapasitesine sahip olan kayak merkezi, konuklarına konforlu ve unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmaya hazır.

Rezervasyonlar Başladı!

Pist ve telesiyejlerdeki bakımlar hız kesmeden devam ederken, bölgedeki oteller de rezervasyon almaya başladı. Unutulmaz bir kayak deneyimi için yerinizi şimdiden ayırtın ve doğanın güzellikleriyle iç içe bir tatilin tadını çıkarın.

Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Unutulmaz Anlar Sizi Bekliyor!

Bu yılın kayak sezonunu Kartalkaya'da karşılamak, eşsiz manzaralar eşliğinde unutulmaz anılar biriktirmek için 15 Aralık'ı bekleyin.

Editör: Kader GÜL