İzmir'in Urla ilçesinde yer alan Yeni Mahalle Zafer Caddesi'nde meydana gelen trajik olay, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Mimarlık Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Gökçe Bebeci'nin evinde gerçekleşti. Bu üzücü hadise, 07 Ocak 2024 tarihinde, saat 07:00'de ortaya çıktı.

Arkadaşları Endişeli: Acil Çağrı Merkezi Devreye Girdi

Gökçe Bebeci'den bir süre haber alamayan arkadaşları, endişelerini dile getirerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Hızla harekete geçen acil servis ekipleri, olay yerine ulaşmak üzere yola çıktı.

Çöpte Bulunan Türk Bayrağını Kurtaran Temizlik İşçisinin Saygı Dolu Hareketi Çöpte Bulunan Türk Bayrağını Kurtaran Temizlik İşçisinin Saygı Dolu Hareketi

Çilingir Yardımıyla Kapı Açıldı: Genç Kız Hareketsiz Bulundu

Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine varışlarında çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Evde yapılan aramada, genç kız Gökçe Bebeci'nin hareketsiz bir halde yattığı tespit edildi.

Şüpheli Ölüm: Otopsi Süreci Başlatıldı

Belediye tabipleri tarafından yapılan ilk incelemede ölümün şüpheli olduğu raporlandı. Savcının detaylı incelemesinin ardından Gökçe Bebeci'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ölüm nedenini belirlemek amacıyla başlatılan çalışma ise hala devam ediyor.

İzmir, Gökçe Bebeci'yi Kaybetmenin Hüzünü İle Sarsıldı

İYTE Mimarlık Fakültesi'nin 4'üncü sınıf öğrencisi Gökçe Bebeci'nin sır dolu ölümü, İzmir'de büyük bir üzüntü yarattı. Olayın detayları netleşene kadar, aile ve arkadaşları acı kayıplarını yas tutmaya devam edecekler. Toplum olarak, benzer trajedilere karşı duyarlılığımızı artırmak ve gençlerimizin güvenliği için daha fazla önlem almak adına birlik olmalıyız.

Editör: Kader GÜL