İyi Parti, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Adana'da stratejik bir kampa hazırlanıyor. Genel Başkan Meral Akşener'in liderliğinde 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan bu kampta, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı da açıklanacak.

Kampta Neler Olacak?

İyi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, kampta partisinin tüm yönetim kademeleri, Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu (GİK), ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri ile milletvekilleri ve il başkanları ile bir araya gelecek. Kampta, yerel seçim hazırlıkları, saha çalışmaları ve aday belirleme süreçleri detaylı bir şekilde ele alınacak.

TBMM'de Kavga Çıktı: Ahmet Şık ve Alpay Özalan Arasında Yumruklar Havada Uçtu TBMM'de Kavga Çıktı: Ahmet Şık ve Alpay Özalan Arasında Yumruklar Havada Uçtu

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olacak?

Bu önemli açıklama ile İyi Parti, Adana'da güçlü bir aday ile seçimlere katılma stratejisini netleştirecek.

İç ve Dış Politika Gündemde

Katılımcıların, yerel seçim çalışmalarına ilişkin sunumlarının yanı sıra kampta, iç ve dış politika ile ekonomideki gelişmeler de masaya yatırılacak. Bu, İyi Parti'nin sadece yerel değil, aynı zamanda genel politika ve ekonomiye yönelik de stratejik bir perspektif sunmasını sağlayacak.

Gelecek Hafta Ankara ve İstanbul İçin Görüşmeler

Akşener'in, yerel seçimlere "hür ve müstakil" bir yaklaşım sergileme taahhüdünün ardından, İzmir, Eskişehir, Kahramanmaraş ve Trabzon'da büyükşehir ile büyükşehir statüsünde olmayan ilçelerdeki başkan adaylarını açıklaması dikkat çekti. Yılbaşının ardından, Ankara ve İstanbul için belirlenecek Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına odaklanacak olan Akşener'in, bu süreçte gelecek hafta önemli görüşmeler yapması bekleniyor.

Editör: Kader GÜL