Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza, Sarıgüllük Mahallesi'nde gece saat 04.00 sularında meydana geldi.

Kazaya karışan araçlar, sürücüsü belirlenemeyen 27 MB 7177 plakalı bir otomobil ile Yunus K. tarafından kullanılan 27 AJU 758 plakalı bir aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldi. Kaza sonrasında çevredeki vatandaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kaza sırasında 27 MB 7177 plakalı araçta bulunan Zeynep Hasan (32) ve Ahmet Kılıç'ın (27) hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer araçtaki Dila A. (28), İbrahim Halil K. (33) ve Yunus K. (23) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. Durumu ağır olan Dila A.'nın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Soğuk Hava, Sıcak İlgi Gaziantep'te Salep Rüzgarı Soğuk Hava, Sıcak İlgi Gaziantep'te Salep Rüzgarı

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Kılıç ve Zeynep Hasan'ın cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından ailelerine teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem taşıyor. Trafik güvenliği konusundaki bilincin artırılması, benzer acı olayların yaşanmaması için büyük bir önem arz etmektedir.

Editör: Çetin KEYDAL