Şehir yaşamına uyumlu kompakt boyutlarıyla Topolino, Türkiye’de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabiliyor, böylece gençler ve aileler için ideal bir seçenek haline geliyor.

Sürdürülebilir Mobilite Çözümü: Fiat Topolino

Topolino, Fiat'ın sürdürülebilir mobilite misyonunu taşıyor. Her nesile hitap eden tasarımıyla Topolino, gençlerin ve ailelerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Şehir yaşamının renkli, eğlenceli ve pratik hayat tarzını yansıtan Dolce Vita tarzıyla Topolino, İtalyan güzellik ve yenilikçi duruşu bir arada sunuyor.

Yüksek İşlevsellik ve Şıklık: Topolino’nun Özellikleri

Topolino’nun kapalı versiyonu, Fiat showroomlarında ve online satış kanalı üzerinden satışa sunuluyor. Aracın fonksiyonelliğini ve şıklığını artıran Plus Paket, arka bagaj taşıma aksesuarı, ön panelde yer alan kumaş kaplamalı “Dolce Vita” saklama kutusu, ve krom yan ayna kapaklarıyla Topolino, zarafeti ön plana çıkarıyor.

Özel Satış Kampanyası: Fiat Topolino’da Fırsatlar Kaçmaz!

Fiat, Topolino için özel bir satış kampanyası başlatıyor. Sınırlı sayıda olan Topolino, mart ayında 150 Bin TL, 15 ay, yüzde sıfır faizli kredi imkânı ve aylık 10 bin TL’lik taksitlerle satışa sunuluyor. Ayrıca yaz aylarında açılabilir tavanlı ve kapısız versiyonu olan Topolino Dolce Vita'nın satışına başlanması planlanıyor.

Çevreci ve Güvenli: Fiat Topolino’nun Avantajları

Topolino, çevreci yapısıyla şehir yaşamına kusursuz uyum sağlıyor. 2,53 metre uzunluğundaki kompakt boyutu ve 45 km/s’lik güvenli maksimum hızıyla kullanıcılarına rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca dört saatten kısa sürede şarj olabilen 5,4 kWh bataryasıyla da mükemmel bir elektrikli araç kapasitesi sunuyor.

Orta Vadeli Program Resmi Gazete'de Yayımlandı: Ekonomide Yeni Hedefler ve Beklentiler Orta Vadeli Program Resmi Gazete'de Yayımlandı: Ekonomide Yeni Hedefler ve Beklentiler

Fiat Topolino ile Şehir İçi Ulaşımı Yeniden Keşfedin

Fiat Topolino, şehir içi ulaşımı yeniden tanımlıyor. Eğlenceli tasarımı, çevreci yapısı ve pratik kullanımıyla Fiat Topolino, şehir yaşamında mobilite özgürlüğünü keşfetmek isteyen herkes için ideal bir seçenek.

Editör: Kader GÜL