Epic Games Store, oyun severler için heyecan verici bir indirim dönemine girdi. 28 Mart tarihine kadar sürecek olan bahar indirimleri, birçok oyunda yüzde 90'a varan indirimler sunuyor. Bu indirimler, özellikle Steam'in dolar kuruna geçişinin ardından oyun kütüphanesini genişletmek isteyen kullanıcılar için kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

nubia’nın Akıllı Telefonları Türkiye’de Turkcell ile Kullanıcılarla Buluşuyor nubia’nın Akıllı Telefonları Türkiye’de Turkcell ile Kullanıcılarla Buluşuyor

İndirimler ve Fırsatlar

Öne çıkan indirimler arasında Hogwarts Legacy 549,50 TL, Battlefield™ 2042 74,99 TL, Mount & Blade 2: Bannerlord 329,99 TL ve EA SPORTS FC 24 ise 419,99 TL'den satışa sunuluyor. Ayrıca etkinlik boyunca Epic Ödülleri de %10'a çıkarıldı.

Oyun Severler için Harika Fırsatlar

Epic Games bahar indirimleri, oyun severler için harika fırsatlar sunuyor. İndirimlerden yararlanmak isteyen kullanıcılar, indirime giren tüm oyunlara Epic Games Store üzerinden ulaşabilirler.

Epic Games Store'da Bahar İndirimleri başladı! Bu fırsatları kaçırmamak için hemen Epic Games Store'u ziyaret edebilir ve favori oyunlarınızı indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Editör: Kader GÜL