İnci Taneleri dizisinin merakla beklenen fragmanı nihayet yayınlandı, ve Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakterinin pavyonda sergilediği dans sahneleri sosyal medyada bir milyonları aşkın izlenme rakamına ulaştı.

Yılmaz Erdoğan İmzasıyla Gündemde Patlama

Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün pavyonda sergilediği etkileyici dans sahneleri, fragmanın hemen ardından sosyal medyada büyük beğeni topladı.Dilber'in Dansı Milyonları Patlattı (1)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ailesine Taziyelerini İletti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Saldırısında Hayatını Kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi'nin Ailesine Taziyelerini İletti

Dans Sahnesinde Sincanlı Erkal ve "Gemileri Yakarım"

Fragmandaki dans sahnesinde yer alan şarkının sahibi Sincanlı Erkal, "Gemileri Yakarım" şarkısıyla da adından söz ettirdi. Hazar Ergüçlü'nün dansının yanı sıra, şarkının duygusal hikayesi de dikkat çekti. Sincanlı Erkal'ın seslendirdiği bu şarkı, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Milyonlarca İzlenme ve Sosyal Medya Rekoru

Tanıtım videosu kısa sürede YouTube, Instagram, Facebook gibi pek çok sosyal medya platformunda 26 milyonun üzerinde izlenme rakamına ulaşarak bir rekora imza attı. Bu başarı, İnci Taneleri dizisinin ne kadar merakla beklenen bir yapım olduğunu gösteriyor.Dilber'in Dansı Milyonları Patlattı (2)

"Gemileri Yakarım" Türkiye Genelinde Trend!

Şarkının sözleri, Sincanlı Erkal'ın sesiyle birleşerek tüm Türkiye'nin diline dolandı. Sincanlı Erkal, "Ben bile şok oldum. Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. 26 yıldır sahne hayatının içindeyim ama yıldızım Yılmaz Erdoğan sayesinde parladı. Gerçekten arayan arayana... Hollanda’dan, Belçika’dan, Danimarka’dan... Her yerden mesaj ve telefonlar geliyor." dedi.

Çekimlerin Ardındaki Emek

Ünlü isim, çekimlerin 10 saat sürdüğünü ve bu süreçte canlı performans sergilediklerini belirtti. "Aslında her şey bir anda sahnede gelişti. Çekimler yaklaşık 10 saat sürdü ve 10 saat boyunca canlı canlı çaldık." diyerek çekimlerin arkasındaki emeği aktardı.

Editör: Kader GÜL