Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkiinde, Atilla Atasoy'un arıza yapan otomobili için yardım beklerken yaşanan trajik kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Acil İniş Yapan Uçak ile Yolcu Aracı Kaza Yaptı: Pilot Hastaneye Kaldırıldı Acil İniş Yapan Uçak ile Yolcu Aracı Kaza Yaptı: Pilot Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın Detayları

Araç emniyet şeridine çekilirken, Atasoy yol yardım aracı için beklemeye başladı. Bu sırada aynı yol üzerinde seyir halinde olan bir kamyonet ve bir otomobil, kontrolü kaybederek önce yardım için gelen araca ardından da arızalı otomobile çarptı.

Yaralılar ve Hayatını Kaybedenler

Kazada, Atilla Atasoy ağır yaralanırken, Can K. (36), eşi Aysel K. (35) ile çocukları Taha Baran K. (10) ve Elif Buse K. (6) hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen jandarma, trafik polisi ve sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Ne yazık ki, Atilla Atasoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Detaylı inceleme sonucunda kazaya sebep olan faktörlerin ortaya çıkarılması ve benzer olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması bekleniyor.

Bu olay, trafik kurallarına uymanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermektedir. Tüm sürücülerin dikkatli olması, araçlarında düzenli bakım yaptırmaları ve yolculukları sırasında emniyet kemeri gibi güvenlik önlemlerini kullanmaları hayati önem taşımaktadır.

Editör: Kader GÜL