Koşuda Birinci Olan Öğrenci Bayıldı, Gözyaşları Sel Oldu Koşuda Birinci Olan Öğrenci Bayıldı, Gözyaşları Sel Oldu

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, boşanma aşamasında olan bir kadının çocuklarını göstermediği gerekçesiyle eşinin otomobilinin camlarını taşla kırması olayı gündeme geldi. Yaşanan olay, Eğirdir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binası önünde gerçekleşti. Boşanma sürecinde olan D.K., çocuklarını görmek amacıyla Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne gitti. Ancak eşinin, çocukların annesiyle görüşmek istemediğini belirtmesi üzerine kadın sinirlendi.

D.K., eşinin otomobilinin camlarını taşla kırarak tepki gösterdi. Olay sonrasında polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi ve tarafları dinledi. Kadın, "Benim çocuklarımı görmek hakkım. Eşimle 3.5 yıldır ayrıyız. Bana yemek yeme teklifi ediyor. Yemek yersek çocuklar öyle gelecekmiş. Çocuklar benden soğumuş, yanıma gelmiyorlar. Ben çocuklarımı istiyorum" dedi.

Eşiyse, boşanma aşamasında olduklarını ve çocuklarının annesiyle görüşmek istemediğini ifade etti. Polis, tarafların ifadelerini aldıktan sonra soruşturma başlattı. Olayın, çocukların velayeti üzerine yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle meydana geldiği belirtiliyor. Polis, her iki tarafın ifadelerini aldıktan sonra soruşturmanın detayları hakkında açıklama yapacak.

Editör: Seniha BESLER