Erzurum'un Tortum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kaza, Artvin - Erzurum karayolu Tortum Şahin Tepesi mevkiinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İsmail Şahin yönetimindeki 34 UC XXX plakalı otomobil, keskin bir virajı alamayarak şarampole devrildi. Otomobilden fırlayan sürücü, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Bölge sakinleri, bu virajın "ölüm virajı" olarak adlandırıldığını belirttiler. Bölgede sürekli kazaların yaşandığını ifade eden vatandaşlar, kavşakta gerekli tedbirlerin alınması çağrısında bulundular. Mahalle muhtarı Mustafa Büyüközmen, son beş yılda en az 60-70 kaza yaşandığını ve 15-20 kişinin hayatını kaybettiğini belirtirken, yetkililere seslenerek bu ölümcül virajın düzenlenmesini istedi. Geçtiğimiz hafta yaşanan bir kazanın ardından yol kenarındaki bariyerlerin kırıldığı ve yenisi yapılmadığı bilgisine ulaşıldı.

Husumetli ailelerin tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü Husumetli ailelerin tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü

Ölümcül kazanın ardından bölgede güvenlik önlemlerinin artırılması ve virajın düzenlenmesi talepleri artıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Seniha BESLER