Dolandırıcılık çetesine üye oldukları suçlamasıyla tutuklanan Candan kardeşlerden tahliye edilen Nihal Candan'ın paylaşımı, kardeşi Bahar Candan'ın cezaevinde değil, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde olduğunu ortaya çıkardı.

Nihal Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bahar Candan'ı hastanede ziyaret ettiğini duyurdu.

Nihal Candan’ın Duygusal Paylaşımı

Gittiği hastanede "Bahar'ı ziyaret" notuyla paylaşım yapan Nihal Candan, şu ifadeleri kullandı:

"Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı evine, ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimizde…"

Tahliye Edilen Nihan Candan'ın Ardından Bahar Candan da Serbest

Paylaşımın ardından tahliye edilen Nihan Candan'ın ardından kardeşi Bahar Candan'ın da cezaevinde olmadığı anlaşıldı.

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, 2023 Kasım ayında tutuklanmış, lüks yaşamlarıyla bilinen kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalığa yakalanmıştı. 'Yemek yememe hastalığı' olarak da bilinen bu rahatsızlık nedeniyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, geçtiğimiz haftalarda tahliye edilmişti.

Bahar Candan’ın İddiaları

Bahar Candan'ın, Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde kendini yaralayarak zarar verdiği iddia edilmişti. Hastaneye kaldırıldığı belirtilen Candan’ın tekrar cezaevine götürülüp götürülmediği ise bilinmiyordu.

İstanbul'da 2.500 Yeni Taksiyle Taksi Sorununa Modern Çözüm İstanbul'da 2.500 Yeni Taksiyle Taksi Sorununa Modern Çözüm

Kardeşlerin Erdoğan ile Görüşmesi

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı’nda, bir kız öğrenci konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a koşarak sarıldı ve elini öptü. Erdoğan'ın o anlarda genç kızın söylediklerini uzun uzun dinlediği görülmüştü.

Erdoğan ile görüşen gencin, haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan’ın kardeşi Zeynep Su Candan olduğu ortaya çıkmıştı. Zeynep Su Candan’ın, Erdoğan’dan yardım istediği öğrenilmişti.

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık çetesine üye oldukları suçlamasıyla tutuklanmışlardı. Ancak, Nihal Candan'ın cezaevinden tahliye edildikten sonra yaptığı bir paylaşım, kardeşi Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığını ortaya çıkardı. Bahar Candan'ın aslında Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde olduğu anlaşıldı. Nihal Candan, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla, Bahar Candan'ı hastanede ziyaret ettiğini duyurdu.

Bahar Candan'ın durumuyla ilgili detaylar ise net değil. Bazı iddialara göre, Bahar Candan cezaevinde kendine zarar vermiş ve hastaneye kaldırılmış. Ancak, daha sonra tekrar cezaevine götürülüp götürülmediği bilinmiyor. Kardeşlerin tutuklanmasının ardından yaşanan gelişmeler, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Özellikle, kardeşlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşadıkları görüşme büyük ilgi görmüştü.

Bu gelişmeler, Candan kardeşlerin yaşadığı zorlu süreci ve kardeşlik bağlarını gözler önüne seriyor. Bahar Candan'ın hastanede olması, onun sağlık durumuyla ilgili endişeleri artırıyor. Nihal Candan'ın duygusal paylaşımları ise, ailenin yaşadığı sıkıntılı süreci gözler önüne seriyor. Herkes, Candan kardeşlerin sağlıklarına kavuşmalarını ve ailelerine kavuşmalarını bekliyor.

Editör: Kader GÜL