Marka İmajı Nasıl Oluşturulur? Marka İmajı Nasıl Oluşturulur?

30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen bu elim olay, D400 kara yolunun Finike-Kumluca istikameti Ahmet Aliağa Bulvarı’nda yaşandı.

Otomobil Refüje Çarptı ve Kontrolden Çıktı

Finike’den Kumluca yönüne seyir halinde olan Tayfur Koç, 07 AGT 034 plakalı otomobiliyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu durum, otomobilin önce refüje çarpmasına ve ardından yaklaşık 100 metre boyunca kontrolsüz şekilde sürüklenmesine yol açtı.

Yol Kenarındaki Ağaca Çarparak Durabildi

Otomobil, sürüklenme sonrası yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Olay yerinde büyük bir kargaşa yaşanırken, kazayı görenler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Anne, Baba ve Çocuk Hayatını Kaybetti

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, otomobil sürücüsü Tayfur Koç ve eşi Hatice Koç’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada, annesinin kucağında ön koltukta oturan 3 yaşındaki Zehra Koç ile arka koltukta oturan 8 yaşındaki Zişan Koç yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Zişan Tedavi Altında

Yaralılar özel bir hastanede tedavi altına alındı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen küçük Zehra Koç kurtarılamadı. Zişan Koç’un hastanedeki tedavisi ise devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Kader GÜL