Vergilerdeki artışlar da akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Peki, bugün akaryakıt fiyatlarında ne gibi bir durum söz konusu?

Akaryakıt Fiyatlarına İndirim mi, Zam mı Geldi?

Bugün itibarıyla akaryakıt litre fiyatlarında bir değişiklik var mı? 10 Mayıs 2024 tarihinde benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de akaryakıt fiyatları nasıl şekillendi?

İstanbul, Ankara ve İzmir’deki Akaryakıt Fiyatları

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki sürekli değişimler nedeniyle, vatandaşlar yakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde akaryakıt fiyatlarının güncelliği önem arz ediyor.

Güncel Benzin ve Motorin Fiyatları

Otogaz fiyatlarına yapılan son indirimlerle birlikte, benzin ve motorin fiyatlarında da değişiklikler yaşandı. İncelemelerimize göre, İstanbul Avrupa yakasında benzin litre fiyatı 42.65 TL, motorin litre fiyatı 40.17 TL ve LPG litre fiyatı 20.97 TL olarak belirlendi. İzmir'de benzin litre fiyatı 45.11 TL, motorin litre fiyatı 42.28 TL ve LPG litre fiyatı 20.44 TL olarak açıklandı. İstanbul Anadolu yakasında benzin litre fiyatı 42.56 TL, motorin litre fiyatı 40.10 TL ve LPG litre fiyatı 20.43 TL olarak belirlendi. Ankara'da ise benzin litre fiyatı 44.84 TL, motorin litre fiyatı 42.28 TL ve LPG litre fiyatı 20.82 TL olarak açıklandı.

Çiftçilere Destek Yağmuru: 1.9 Milyar TL'lik Ödeme Hesaplara Yatırıldı Çiftçilere Destek Yağmuru: 1.9 Milyar TL'lik Ödeme Hesaplara Yatırıldı

Akaryakıt fiyatlarındaki bu güncel durumları, brent petrol fiyatlarındaki değişiklikler belirliyor. Vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarında oluşabilecek indirim veya zam durumlarına dair haberleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Editör: Kader GÜL