1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Zurnazen Festivali, 4 Eylül’de Ritim Dolu Bir Başlangıç Yapıyor

Zurnazen Festivali, 4 Eylül’de Ritim Dolu Bir Başlangıç Yapıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“8. Uluslararası Zurnazen Festivali, Müziğin Gücüyle Kıtaları Buluşturacak” Dünya ve Türkiye’de bir ilk olan Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Zurnazen Festivali, 4-7 Eylül tarihleri arasında Muğla’da gerçekleşecek. Festival, unutulmaz dört gün vaat ederken, farklı kültürleri müziğin gücüyle bir araya getirecek.

Festivalin açılışı, 4 Eylül 2023 tarihinde Menteşe ilçesinde bulunan Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Senfoni orkestrasının eşlik edeceği açılış konseri büyük bir coşkuyla başlayacak. Festivalin sanat yönetmenliğini üstlenen Eray İnal’ın yönetimindeki festivalin ilk gününde Uğur Aslan sahne alacak.

5 Eylül’de Milas ilçesinde Atapark’ta devam edecek olan festivalde Türk Halk Müziği sanatçısı Oğuz Aksaç, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. 6 Eylül’de Dalaman ilçesinin Cumhuriyet Meydanı’nda ise Makedon asıllı dünyaca ünlü klarnet virtüözü İsmail Lumanovski sahne alacak.

Festival, 7 Eylül’de Fethiye ilçesinin Beşkaza Meydanı’nda solist Elif Buse Doğan’ın katılımıyla sona erecek. 13 Türk ve 4 yabancı sanatçının katılacağı bu eşsiz etkinlik, müziğin evrensel gücü ile farklı coğrafyaları bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sunacak. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, herkesi sevgi, hoşgörü ve müzik dolu bir şölene davet ediyor.

Zurnazen Festivali, 4 Eylül’de Ritim Dolu Bir Başlangıç Yapıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!