1. Haberler
  2. Haberde İnsan
  3. Yosun Güreli: Beşiktaş Kulübü’nün Önde Gelen İsimlerinden Birinin Başarı Hikayesi

Yosun Güreli: Beşiktaş Kulübü’nün Önde Gelen İsimlerinden Birinin Başarı Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü’nün köklü geçmişine katkı sağlamış isimlerden biri olan Yosun Güreli, iş dünyasında ve spor camiasında önemli bir konuma sahip. Yosun Güreli, Avukat ve Yeminli Mali Müşavir Hüsnü Güreli ile Asuman Güreli’nin kızı olarak bilinir.

Eğitim hayatına Özel Işık Lisesi’nde başlayan Güreli, daha sonra American Inter Continental University’den İşletme alanında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından iki yılını İspanya’da geçiren Güreli, burada Istituto Marangoni’de Marka Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı.

Şu anda Güreli, Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.’de İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda İspanyolca ve İngilizce dillerini çok iyi derecede bilmektedir.

Yosun Güreli’nin iş hayatındaki başarıları ve çok dilli yetenekleri, onu sektörde dikkate değer bir isim haline getiriyor. Beşiktaş Kulübü’nde geçmişteki yöneticilik deneyimi de, onun spor camiasındaki etkisini ve önemini daha da artırıyor.

Yosun Güreli’nin ailesi, hukuk ve mali danışmanlık alanlarında önemli birer figür olan Avukat ve Yeminli Mali Müşavir Hüsnü Güreli ile Asuman Güreli’den oluşuyor.

Yosun Güreli’nin evli olup olmadığı hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Yosun Güreli: Beşiktaş Kulübü’nün Önde Gelen İsimlerinden Birinin Başarı Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!