1. Haberler
  2. Politika Haberleri
  3. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş’un Partimizin Kalesi Olacağını Vurguladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş’un Partimizin Kalesi Olacağını Vurguladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Muş’a geldi. Burada, partisinin yeni teşkilat binasının açılış programına katılan Erbakan, Muş’un geçmişte olduğu gibi gelecekte de Milli Görüş’ün kalesi olacağına inandığını ifade etti. “İnşallah Muş, kendine yakışan hareketi gerçekleştirecek. Yapılacak ilk seçimde, geçmiş dönemlerde olduğu gibi Muş’ta yeniden oy patlaması ve zaferleri yaşayacağız,” dedi.

Erbakan, Muş’a yaptığı ziyaret sırasında, partinin yeni teşkilat binasının kurdele kesim törenine katıldı. Açılışta, yeni yerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Adalet ve Ekonomi Üzerine Vurgular

Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin iktidarının adaletin tesis edilmesi için önem taşıdığını belirtti. “Borç, faiz ve vergi ekonomisi yerine, üretime, istihdama ve ihracata dayalı bir ekonomi modelinin uygulanması gerekmektedir. Partimizin iktidarı, önce ezilenler ve dar gelirliler anlayışının hâkim olması için büyük bir fırsat olacaktır,” ifadelerini kullandı.

Ahlak ve maneviyatın, devletin tüm kademelerinde hâkim olması gerektiğini dile getiren Erbakan, ahlaki ve kaliteli nesiller yetiştirecek bir eğitim sisteminin önemine de dikkat çekti. Ayrıca, medyada yapılan yayınların kültürel değerlere uygun hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Aile Yapısının Korunması ve İslam Birliği

Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin iktidarının toplumun temeli olan aile müessesesinin korunması için de büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. “Yeni nesillerimizin korunması ve Türkiye’nin öncülüğünde İslam birliğinin tesis edilmesi için partimizin iktidarı gereklidir,” dedi. Muş’tan atılacak bu iktidar işaret fişeklerinin, hem bölgede hem de dünyada zulmün ve sömürünün ortadan kaldırılmasına vesile olacağına inandığını ifade etti.

Erbakan, konuşmasının ardından teşkilat binasının yeni yerini inceledi ve partilileriyle bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş’un Partimizin Kalesi Olacağını Vurguladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!