1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Yazar Haber Yazarı Sudem Şener Kimdir?

Yazar Haber Yazarı Sudem Şener Kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sudem Şener, 23 Mart 2004 doğumlu bir Türk öğrencidir. Hocailyas İlkokulu ve Setbaşı Ortaokulu’ndan mezun olduktan sonra Bilfen Koleji’ne geçiş yapmıştır. Şu anda Celal Bayar Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde 2. sınıf öğrencisidir. 1. sınıfta 25’ten fazla seminere katılım sağladı. Önümüzdeki yıllarda insanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapmayı ve psikolojik destek sağlamayı hedeflemektedir. Sudem, genç yaşına rağmen geleceğin parlak umutlarından biri olarak görülmektedir.

Sudemin küçük yaşlardan itibaren insanlara yardım etme ve onların yaşamlarını iyileştirme konusunda büyük bir tutkusu vardır. Bu tutkusunu, üniversitede Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde okumaya karar vererek hayata geçirmiştir. Sudem, bu bölümde, insanların duygusal, sosyal ve zihinsel gelişimlerini desteklemek için gerekli bilgi ve becerileri kazanmaktadır.

Sudemin gelecekteki hedefleri arasında, insanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapmak ve psikolojik destek sağlamak bulunmaktadır. Sudem, bu hedeflerini gerçekleştirmek için, üniversite eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra, bir psikoloji kliniği açmayı planlamaktadır. Sudem, insanların sorunlarını çözmede ve onlara yardımcı olmada çok başarılı olacağına inanmaktadır.

Sudem Şener, 23 Mart 2004 doğumlu bir Türk öğrencidir. Hocailyas İlkokulu ve Setbaşı Ortaokulu’ndan mezun olduktan sonra Bilfen Koleji’ne geçiş yapmıştır. Şu anda Celal Bayar Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde 2. sınıf öğrencisidir. Önümüzdeki yıllarda insanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapmayı ve psikolojik destek sağlamayı hedeflemektedir. Sudem, genç yaşına rağmen geleceğin parlak umutlarından biri olarak görülmektedir.

Yazar Haber Yazarı Sudem Şener Kimdir?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!