Yazar Haber yazarı olan Aleyna Saraç, 18 yaşında genç bir yazardır. Bursa'da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu başarıyla tamamladı. Lise eğitimini Çekirge Bil-Fen Koleji'nde aldı. Türk Dili ve Edebiyatı alanında öğrenim görmek üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne devam etti. Kaleme aldığı öykü ve şiirlerle dikkat çeken Aleyna, duygusal ve derin bir düşünce yapısına sahiptir. "paleyspirit" adıyla sosyal medyada aktiftir. Gençlere ilham kaynağı olmayı hedefleyen Aleyna, gelecekte daha geniş bir kitleye ulaşarak edebiyat dünyasında kendini kanıtlamayı amaçlamaktadır. Şu anda güncel olarak Yazar Haber'de yazarlık yapmaktadır.

Aleyna, gençlere ilham kaynağı olmayı hedefleyen bir yazardır. Gençlere, hayallerini ve hedeflerini takip etmeleri için cesaret veriyor. Aleyna, gelecekte daha geniş bir kitleye ulaşarak edebiyat dünyasında kendini kanıtlamayı amaçlamaktadır. Bu sayde aynı zamanda birden fazla kişiye yol gösteriyor.

Etkili Bir İletişim Kurmanın Yolları Etkili Bir İletişim Kurmanın Yolları

Aleyna Saraç, Bursa'da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu başarıyla tamamladı. Lise eğitimini Çekirge Bil-Fen Koleji'nde aldı. Türk Dili ve Edebiyatı alanında öğrenim görmek üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne devam etti.

Aleyna, sosyal medyada da aktiftir. "paleyspirit" adıyla Instagram hesabı var. Bu hesaplarda, öyküleri, şiirleri ve kişisel düşüncelerini paylaşıyor.

Aleyna, gençlere ilham kaynağı olmayı hedefleyen bir yazardır. Gençlere, hayallerini ve hedeflerini takip etmeleri için cesaret veriyor. Aleyna, gelecekte daha geniş bir kitleye ulaşarak edebiyat dünyasında kendini kanıtlamayı amaçlamaktadır.

"paleyspirit" adıyla sosyal medyada aktiftir. Gençlere ilham kaynağı olmayı hedefleyen Aleyna, gelecekte daha geniş bir kitleye ulaşarak edebiyat dünyasında kendini kanıtlamayı amaçlamaktadır.

Aleyna Saraç, 18 yaşında genç bir yazar ve sosyal medya etkileyicisi. Bursa'da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu başarıyla tamamladı. Lise eğitimini Çekirge Bil-Fen Koleji'nde aldı. Türk Dili ve Edebiyatı alanında öğrenim görmek üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne devam etti. Kaleme aldığı öykü ve şiirlerle dikkat çeken Aleyna, duygusal ve derin bir düşünce yapısına sahiptir. "paleyspirit" adıyla sosyal medyada aktiftir. Gençlere ilham kaynağı olmayı hedefleyen Aleyna, gelecekte daha geniş bir kitleye ulaşarak edebiyat dünyasında kendini kanıtlamayı amaçlamaktadır.

Editör: Egemen KEYDAL