MEB'in "Velivizyon" Platformu Nedir? MEB'in "Velivizyon" Platformu Nedir?

TATİL PLANLARINIZI YAPIN: 2023-2024 TATİL TARİHLERİ AÇIKLANDI!

Türkiye'de eğitim öğretim yılı, öğrencilerin ve ebeveynlerin merakla beklediği tatil dönemleriyle renkleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 15 tatil tarihleri ile ilgili detaylar haberimizde. Planlarınızı yapın, unutulmaz bir tatil için hazırlıklara başlayın!

1. YARIYIL TATİLİ: YENİ YILA MERHABA!

Eğitim ve öğretim hayatının vazgeçilmezi olan yarıyıl tatili, yeni yılın heyecanıyla birleşiyor. Yılın en uzun tatili olan 15 tatil, 22 Ocak Cuma günü başlıyor. Öğrenciler için keyif dolu bir ara, aileleri için ise bir planlama dönemi olacak. Tatil boyunca, öğrenciler hem dinlenip enerji toplama fırsatı bulacak hem de aileleri ile kaliteli zaman geçirecek.

2. İKİNCİ ARA TATİL: BAHAR HUZURU

Öğrenciler için bir diğer heyecan verici tatil ise ikinci ara tatil! 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek bu tatil, baharın taptaze havasıyla öğrencilere enerji katacak. İkinci ara tatil, sınav stresinden uzaklaşmak ve doğanın uyanışını gözlemlemek için harika bir fırsat sunuyor.

3. YAZ TATİLİ: HEYECAN DOLU BİR MACERA BAŞLIYOR!

Deniz, kum, güneş ve eğlence dolu günler için planlarınızı şimdiden yapın. Unutulmaz anılar biriktirmek için doğru zaman geldi!

Editör: Kader GÜL