Ön ızgara ve tamponunun yeniden tasarlanmasıyla dikkat çeken bu sedan otomobil, arka kısmında ise modern bagaj kapağı ve stop lambalarını birleştiren şık bir ışık şeridiyle öne çıkıyor.

İç mekanda da önemli değişiklikler yapılmış. Multimedya ekranı artık 8 inç boyutunda ve kullanımı daha kolay. Ayrıca çift bölgeli klima kontrolü, sesli kontrol, kablosuz şarj özelliği, adaptif hız sabitleyici, otomatik frenleme, şerit takip asistanı ve kör nokta uyarı sistemi gibi özellikler standart olarak sunuluyor.

SGK'nın Yeni Projesiyle Anneler İş Hayatında: 3,500 Kadına Bakıcı Desteği SGK'nın Yeni Projesiyle Anneler İş Hayatında: 3,500 Kadına Bakıcı Desteği

Motor seçenekleri ise tanıdık. Standart versiyonda 1.5 litrelik 160 beygir gücünde turbo motor bulunurken, GLI versiyonunda 2.0 litrelik 231 beygir gücünde bir motor tercih edilmiş. Şanzıman seçenekleri ise 1.5 litrelik versiyonda 8 vitesli otomatik, 2.0 litrelik versiyonda ise 7 vitesli DSG olarak belirlenmiş.

Yeni Volkswagen Jetta'nın başlangıç fiyatı 21.995 dolar olarak açıklanmış. Bu fiyat performans ve yenilikleriyle dikkat çeken bu modelin, otomobil tutkunları için büyük bir seçenek olacağı kesin.

Editör: Kader GÜL