Vivo, dünyanın önde gelen teknoloji markalarından biri olarak Türkiye pazarına olan yatırımlarını sürdürüyor. 2021 yılında 20 milyon dolarlık bir yatırım ile Türkiye'de üretim tesisi açan vivo, bu tesiste Y serisi akıllı telefonlarını üretiyor.

Ayrıca, FIFA Dünya Kupası'nın resmi akıllı telefonu olan vivo, dünya çapında yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, vivo'nun Türkiye pazarına ve müşterilerine olan bağlılığının sürdüğü vurgulanmış ve artan talep doğrultusunda üretim kapasitesini artırmak amacıyla üçüncü bir üretim bandının devreye alındığı duyurulmuş.

E-Ticarette Ürün Fotografları ve Görsel Sunum E-Ticarette Ürün Fotografları ve Görsel Sunum

Bu yeni üretim bandının devreye alınmasıyla birlikte üretim kapasitesi %35 artarken, aynı zamanda 90 yeni iş pozisyonu da oluşturulmuş. vivo Türkiye yatırımcısı Jianhua Li, Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ve Türkiye'nin akıllı telefon pazarına güvendiklerini belirtmiş. Aynı zamanda uzun vadeli Türkiye planlarıyla, kullanıcılara üstün kalite ve teknoloji sunmayı hedeflediklerini ifade etmiş.

Bu gelişmeler, markanın Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirmeye ve Türk tüketicilerine kaliteli ürünler sunmaya devam etme niyetini yansıtıyor.Vivo Türkiye'de Teknoloji Üretimine Büyük Yatırım Yapıyor (1)
Dünya teknoloji lideri vivo, Türkiye pazarındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2021'de 20 milyon dolarlık bir yatırımla vivo Türkiye fabrikasını açan firma, bu tesiste Y serisi akıllı telefonlarını üretiyor. Ayrıca, FIFA Dünya Kupası resmi akıllı telefonu olan vivo, Türkiye pazarına olan bağlılığını vurguluyor. Son açıklamalarla üretim kapasitesi %35 artarken 90 yeni iş imkanı da sağlandı. Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen vivo, uzun vadeli Türkiye planlarına odaklanarak kaliteli teknoloji ürünleri sunma yolunda ilerliyor. Bu gelişmeler, Türk tüketicilerine daha fazla seçenek ve iş olanakları sunuyor, vivo'nun Türkiye'deki varlığını güçlendiriyor.

Editör: Egemen KEYDAL