1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Tüm Cihazlara Uyumlu Göz Alıcı Tasarımlar – “Web Designer”

Tüm Cihazlara Uyumlu Göz Alıcı Tasarımlar – “Web Designer”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşletmelerin fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olan özellikler
Google Web Designer ile hoş ve ilgi çekici videolar, resimler ve HTML5 reklamlar oluşturabilirsiniz. Yaratıcı vizyonunuzu destekleyecek animasyonlar ve etkileşimli öğeler kullanın. Daha sonra da uyumlu ve dinamik iş akışları sayesinde içeriğinizi farklı boyutlara ve kitlelere göre uyarlayın.

Modlarınızı Bile Seçebilirsiniz
Hızlı modda basit sahneleri birbirine bağlayarak veya Gelişmiş modda zaman çizelgesindeki katmanları kullanarak animasyon yapabilirsiniz. Hareket yolları ve özel yumuşak geçiş, animasyonunuz üzerinde tam kontrole sahip

3D
3D içerikleri CSS3’ün gücünü kullanarak oluşturun ve işleyin. Nesneleri ve 2D tasarımları istediğiniz eksende döndürerek 3D dönüşümleri ve çevrimleri içerik üzerinde çalışırken görselleştirebilirsiniz.

Google Entegrasyonları
Reklam oluşturma süreciniz boyunca diğer Google ürünlerinden yararlanın. Google Fonts’a göz atın ve Studio Öğe Kitaplığı’ndan öğeler alın. Reklam öğenizi tamamladıktan sonra, doğrudan Studio’da yayınlayın veya dosyaları Google Drive’da paylaşın.

İçerik Oluşturma Araçları
Şekil veya Kalem araçlarını kullanarak kendi tasarımlarınızı oluşturun, ardından kolayca metin ekleyin ve öğeleri içe aktarın. Hassas ayar yapan öğe özellikleriyle içeriğinizi biraz parlatın.

Şablon Galerisi
İlham almak veya kolay bir başlangıç yapmak için önceden hazırlanmış bir dizi düzene göz atın. Şablonun herhangi bir özelliğini ihtiyaçlarınıza uygun şekilde düzenleyebilir ve daha sonra kullanmak üzere kendi özel şablonlarınızı kaydedebilirsiniz.

Kolay Mod
Gelişmiş tasarım araçlarında uzmanlaşmaya gerek kalmadan tüm özelliklerin yer aldığı reklamlar oluşturun. Öğelerinizi, metinleri ve renkleri kullanarak şablonları hızlı bir şekilde özelleştirmek için Kolay Mod’un kullanışlı arayüzünden faydalanın.

Dinamik İş Akışı
Dinamik reklam iş akışıyla reklamınızı kitlenize uyarlayın. Öğeleri veri sinyallerine bağlayın ve örnek feed verileriyle reklam öğenizin nasıl göründüğünü önizleyin.

Etkinlikler
Reklam öğenizin, mobil cihazlarda dokunma, döndürme veya sallama gibi fiziksel hareketler de dahil olmak üzere, kullanıcı işlemlerine tepki vermesini sağlayacak etkinlikler oluşturun. JavaScript ile önceden ayarlanmış etkinlikleri kullanabilir veya sıfırdan kendi etkinliklerinizi oluşturabilirsiniz.

Bileşenler
Resim galerileri, video oynatıcılar, haritalar ve başka işlevsellikleri anında eklemek için bileşenleri sürükleyip projenize bırakın. Ayrıca, her bileşen metrikleri otomatik olarak raporladığından bunun için kod yazmanız gerekmez.

Sayfalar
Projeye birden çok sahne eklemek için birden çok sayfa oluşturun. Kitlenizin aynı reklam öğesini görüntülemeye devam ederken farklı bir deneyime geçmesini sağlayın.

Tasarım ve geliştirme
İster bir tasarımcı ister bir geliştirici olun, ihtiyacınız olan araçları bulun: eksiksiz bir tasarım paketi ve HTML, CSS ve JavaScript’i doğrudan düzenleme yeteneği. Yaptığınız değişikliklerin nasıl göründüğüne bakmak için Tasarım görünümü ile Kod görünümü arasında geçiş yapın.

Tüm Cihazlara Uyumlu Göz Alıcı Tasarımlar – “Web Designer”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!