Tügva Yaz Okulları Sona Erdi!

adsiz-tasarim-2023-08-12t231707466.png

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Şanlıurfa’da yaz döneminde binlerce ortaokul öğrencisine yönelik düzenlenen yaz okullarının kapanış törenini gerçekleştirdi. 11 Nisan Spor Salonu’nda düzenlenen törene, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, TÜGVA Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrazzak Aslanlı ve binlerce genç katıldı.

Törende konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, TÜGVA’ya teşekkür ederek, “TÜGVA, Şanlıurfa’da çok önemli çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalardan biri de yaz okulları. Yaz okulları, çocuklarımızın hem eğlenip hem öğrenmelerini sağlıyor. Bu vesileyle TÜGVA’ya teşekkür ediyorum” dedi.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci ise, “TÜGVA olarak, yaz döneminde Türkiye genelinde binlerce gence ulaştık. Gençlerimizi, eğlendiren, öğreten ve geleceğe hazırlayan etkinlikler düzenledik. Bu etkinlikler, gençlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağladı. TÜGVA olarak, gençlerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Tören, TÜGVA’nın yaz okullarında eğitim gören öğrencilerin gösterileriyle sona erdi.

Exit mobile version