Galaxy Z Flip6'nın özelliklerine yakından bakalım.

Ekran Özellikleri

Samsung Galaxy Z Flip6, 6.7 inç boyutunda FHD+ çözünürlüğe sahip, 120 Hz'lik Super AMOLED bir katlanabilir ekrana sahip olacak. Telefonun kapağında ise 3.4 inç boyutunda, 720 x 748 piksel çözünürlüğünde bir ekran bulunacak.

Kamera ve İşlemci

Telefonun selfie kamerası 10 MP çözünürlüğünde olacak. Arka tarafta ise 50 MP'lik bir ana kamera ve 12 MP'lik bir ultra geniş açılı kamera bulunacak. Samsung Galaxy Z Flip6, Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacak.

nubia’nın Akıllı Telefonları Türkiye’de Turkcell ile Kullanıcılarla Buluşuyor nubia’nın Akıllı Telefonları Türkiye’de Turkcell ile Kullanıcılarla Buluşuyor

Depolama ve Bağlantı

Samsung Galaxy Z Flip6, 512 GB'ye kadar depolama alanı sunacak. Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 ve USB 3.2 Gen 1 desteği ile gelecek olan telefon, güçlü bir performans vadediyor.

Pil ve Diğer Özellikler

4.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak olan Samsung Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Flip5 ile aynı boyut ve ağırlıkta olacak. Bu da telefonun taşınabilirliğini artırıyor.

Sonuç olarak, Samsung Galaxy Z Flip6'nın teknik özellikleri oldukça etkileyici görünüyor. Ancak, bekleyenleri tam anlamıyla tatmin edebilecek mi, bunu zaman gösterecek.

Editör: Kader GÜL