Trabzonspor Konyaspor Maçı Canlı İzle! TS Konyaspor Maçını Canlı İzle!

mac-canli-izle.png

Türkiye’nin heyecanla beklediği Trendyol Süper Lig’de büyük bir mücadele yaşanacak. Trabzonspor ile Konyaspor, güçlerini karşı karşıya getirecek.

TV 8.5 Canlı Yayını İçin Tıklayın

beIN SPORTS ve ASPOR Canlı Yayını İçin Tıklayın

Futbolseverler, bu önemli maçın detaylarını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. İşte, Trabzonspor – Konyaspor maçıyla ilgili merak edilen tüm bilgiler:

Trabzonspor – Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Trabzonspor – Konyaspor maçı, 10 Kasım Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Bu mücadeleyi canlı izlemek isteyenler, beIN Sports 1 kanalını tercih edebilirler.

Trabzonspor’da 3 Eksik

Trabzonspor cephesinde, Fenerbahçe maçında gördüğü kart nedeniyle cezalı duruma düşen Eren Elmalı ile sakatlıkları devam eden Orsic ve Umut Bozok, maçta yer alamayacaklar.

Konyaspor Çıkış Arıyor

Bu sezon beklentilerin altında bir performans sergileyen Konyaspor, teknik direktör Hakan Keleş ile çıkış arayışında. Takım, Trabzonspor’u mağlup ederek 3 puan almayı ve bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Ancak, golcü oyuncu Muhammet Demir’in zorlu maçta forma giyemeyeceği belirtiliyor.

Trabzonspor Konyaspor Maç Hakemi Belli Oldu

Trabzonspor-Konyaspor maçında düdük, Cihan Aydın’a emanet edilecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Serkan Ok ve Volkan Ahmet Narinç olacak. Dördüncü hakem olarak ise Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Trabzonspor – Konyaspor Maçı Muhtemel 11’leri

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Larsen, Berat, Mendy, Abdülkadir, Visca, Pepe, Onuachu

Konyaspor: Bernardoni, Ahmet, Calvo, Adil, Yasir, Soner, Oğulcan, Muric, Cicaldau, Moreno, Cikalleshi

Siz de bu heyecan dolu maçı kaçırmamak için hazırlıklarınızı yapın ve futbolseverlerle birlikte bu mücadeleyi yaşayın!


Canlı Maç İzle


Papara Park Stadyumu’nda oynanacak bu kritik mücadele için yayın bilgileri ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Maçın canlı yayın akışı ve hangi kanaldan izlenebileceği futbolseverler tarafından araştırılıyor.

Trabzonspor – Konyaspor arasındaki mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverlerin yaptığı araştırmalarda İnat TV, İnat Box, Selçuk Sports HD ve Taraftarium24 gibi platformlarla sıkça karşılaştığı görülmekte. Ancak, bu sitelerin izinsiz ve yasa dışı yollarla maç yayınladığı konusunda uyarıda bulunmak gerekiyor. Bu tür platformlardan yayınları izlemenin hukuki sorunlara yol açabileceğini belirtmek önemlidir. Bu nedenle, futbolseverlere, maçları yasal ve lisanslı platformlardan izlemelerini önermekteyiz.

beIN SPORTS Canlı Yayını

A SPOR CANLI YAYIN

Trabzonspor – Konyaspor karşılaşması, 10 Kasım Cuma günü saat 20.00’de start alacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler, beIN Sports 1 kanalını tercih edebilirler. Heyecan dolu 90 dakika boyunca yaşanacak gelişmeler ve maçın canlı skoru için ise sporseverlerin gözü ekranlarda olacak. Abdullah Avcı’nın liderliğindeki Trabzonspor’un, Konyaspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük bir merakla bekleniyor. Futbol tutkunlarını bekleyen bu mücadele, Trendyol Süper Lig’e damgasını vuracak gibi görünüyor.

Exit mobile version