Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde meydana gelen elim kazada, hatalı sollama girişimi tüneli adeta bir kabusa dönüştürdü. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Of istikametinden Çaykara istikametine seyir halinde olan Ünal Mermer (52) yönetimindeki araç, Dernekpazarı tüneli girişinde karşı yönden gelen Filistin uyruklu H.K.'nin kullandığı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddetiyle her iki araç da adeta hurdaya döndü.

Kazada, Gümüşhane Şiranlı Ünal Mermer (52) hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan H.Y. (45) ise ağır yaralı olarak Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Filistin uyruklu diğer araçtaki sürücü H.K., N.M.H. ve M.A. ise Trabzon'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Vakfıkebir'de Korkunç Trafik Kazasında Bir Genç Hayatını Kaybetti Vakfıkebir'de Korkunç Trafik Kazasında Bir Genç Hayatını Kaybetti

Kaza nedeniyle Uzungöl'e giden araçlarda uzun kuyruklar oluştu. Kazayla ilgili inceleme sürerken, yetkililer sürücüleri tünellerde trafik işaret ve levhalarına dikkat etmeleri ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Kazanın nedeni olarak hatalı sollama olarak belirlendi.

Bu elim kazanın tekrarlanmaması için sürücülerin trafik kurallarına uyması ve tedbirli olması hayati önem taşıyor.

Umarız yaralılar en kısa sürede şifa bulur.

Editör: Kader GÜL