Burada yaptığı konuşmada, Türk kökenli ilk İngiliz Başbakanı olduğunu ve büyük dedesinin Türkiye'ye bağlı Çankırı'nın Kalfat köyünden dindar bir adam olduğunu paylaştı. Ayrıca, dedesinin balmumu mumları üreten bir işletme sahibi olduğunu ve zamanla bu alanda büyük bir başarı elde ettiğini anlattı. Ancak, Thomas Edison'un elektriği bulmasıyla beraber işlerin değiştiğini ve dedesinin işinin zorlaştığını ifade etti.

Gözaltındaki Telegram CEO’su Pavel Durov: 100’den Fazla Çocuğun Babası Olduğunu Açıkladı Gözaltındaki Telegram CEO’su Pavel Durov: 100’den Fazla Çocuğun Babası Olduğunu Açıkladı

Johnson, günümüzde de benzer bir endişeyi orta sınıftaki insanlarda gözlemlediğini belirtti. Yapay zeka, kuantum bilgisayar gibi teknolojik gelişmelerin hayatları altüst edeceğine dair korkular olduğunu vurguladı. Ancak, bu tür teknolojilerden korkmamalarını ve geleceği cesaretle karşılamalarını tavsiye etti. Teknolojinin insanları korkutabileceğini ancak tarih boyunca teknolojik gelişmelerin yeni iş imkanları yarattığını örneklerle açıkladı. Ayrıca, teknolojinin ahlaki açıdan nötr olduğunu ve değerinin nasıl kullanıldığına bağlı olduğunu vurguladı.

Gençlere harika bir geleceklerinin olduğunu ve teknolojinin insanları ileriye taşıyacağını söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: Kader GÜL