1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. TEKNOFEST 2023 ne zaman, nerede yapılacak?

TEKNOFEST 2023 ne zaman, nerede yapılacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEKNOFEST 2023 ne zaman, nerede yapılacak? TEKNOFEST gösteri ve yarışma programı
TEKNOFEST 2023 yarışma ve gösteri programı paylaşıldı. Bu sene 332 binden fazla takımın 41 ana yarışma ve 102 farklı kategoride yarışacağı teknoloji yarışmaları 
TEKNOFEST nerede yapılacak? 2023 TEKNOFEST 5 gün sürecek ve teknoloji, bilim, havacılık-uçuş gösterileri, ödül törenleri, sergiler, zirveler, atölye çalışmalarının yer aldığı bir program katılımcıları bekliyor olacak. İşte, TEKNOFEST 2023 tarihi ve yeri…Çavuşoğlu'ndan sert tepki Şarlatanlar yine sahnede (41)TEKNOFEST yarışmaları 10 Nisan – 01 Mayıs 2023 tarihleri arasında bu sene Kocaeli, Bursa, Ankara, Aksaray ve İstanbul’da yapılacak.

27 Nisan – 01 Mayıs tarihleri arasında ise İstanbul Atatürk Hava Limanı’nda düzenlenecek olan 5 günlük festivalde teknoloji, bilim, havacılık-uçuş gösterileri, ödül törenleri, sergiler, zirveler, atölye çalışmaları ve etkinliklerle dolu programlar yer alacak.

TEKNOFEST kapsamında; Türk Yıldızları, SOLOTÜRK akrobasi timleri, AKINCI, HÜRKUŞ ve ATAK Helikopteri gibi milli imkanlarla geliştirilen hava araçlarının gösterileri olacak. Festival alanında ziyaretçiler, çeşitli teknolojileri ve simülasyon deneyim alanlarını deneyimleyecek, son çıkan teknolojiler hakkında bilgi edinebilecek.Çavuşoğlu'ndan sert tepki Şarlatanlar yine sahnede (39)Yerli ve yabancı üretim araçlarının sergilendiği hava ve kara araçları sergileri, “Bir çocuk gelsin, bir uçağa dokunsun…” idealiyle ziyaretçilere sunulacak. Planetaryum, Sanal Gerçeklik Tüneli, Saha İstanbul, VR Tüneli bilim atölyeleri, seminerler gibi eğitsel faaliyetlerin yanı sıra ana sahne konserleri, dikey rüzgar tüneli, bilim sokağı, şişme çocuk parkı ve gençlik alanları gibi eğlenceli faaliyetler de TEKNOFEST’de olacak.
 

TEKNOFEST 2023 ne zaman, nerede yapılacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!