1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Tekirdağ’da Korkunç Kaza: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Tekirdağ’da Korkunç Kaza: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde meydana gelen trajik bir kazada, iş makinesine çarparak alev alan bir otomobilde bulunan 5 kişi yaşamını yitirdi. Kaza, D-100 karayolunun Ulaş Mahallesi bölümünde saat 00.30 sıralarında gerçekleşti.

Olay, 59 FV 888 plakalı otomobilin, aynı yönde ilerleyen iş makinesi sürücüsü Ö.A.’ya arkadan çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın şiddetiyle otomobil demir yığını haline gelirken, alevler içinde kalmış bir şekilde yanmaya başladı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine, bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri söndürdü; ancak araçtaki 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerindeki sağlık ekipleri, yapılan kontrollerde yolcuların cansız bedenlerini tespit etti.

Kaza sonucu hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Cenk Varnalı adlı sürücü ile birlikte Kadir Güler, Emre Ağır, Serhat Tunus ve Deniz Yalnız, bu feci kazada yaşamlarını yitiren isimler oldu. Cansız bedenler, Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlatarak iş makinesi sürücüsü Ö.A.’yı gözaltına aldı. Bu acı olay, bölgedeki toplumu derin bir üzüntüye boğdu.

Tekirdağ’da Korkunç Kaza: 5 Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!