1. Haberler
  2. Özel Haber
  3. Tabby Brown, Moda Dünyasının Yitirdiği Müslüman Model

Tabby Brown, Moda Dünyasının Yitirdiği Müslüman Model

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiliz model Tabby Brown’un 38 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtiliyor. Ünlü modelin cenazesinde ise Müslüman olduğu ortaya çıktı. Son yıllarını Los Angeles’ta moda çekimleriyle geçiren Brown, Londra’nın Queensway bölgesinde yaşıyordu.

Menajeri Richard Pascoe’ya yakın bir kaynak, cenaze töreninin Müslüman geleneklerine göre hızlı bir şekilde gerçekleştiğini belirtiyor. Brown, içki, sigara veya uyuşturucu kullanmayan sağlıklı bir yaşam tarzına sahipti.

Tabby Brown, Playboy dergisi için çalışmanın yanı sıra Canon, Virgin Atlantic, AXE ve Lynx gibi markaların reklam kampanyalarında da yer aldı. Ayrıca Snoop Dogg, Dizzee Rascal ve B.O.B.’un müzik videolarında da rol aldı.Tabby Brown (2)Arkadaşları ve hayranları, sosyal medyada Brown’ı saygıyla anıyor. Müzisyen NayNay, “Ne kadar güzel bir ışıktın, dış görünüşün içindekiyle uyumluydu, çok güzeldin. Gittiğin için gerçekten şok oldum ve üzüldüm. Sonsuz huzur içinde yat Tabby” ifadelerini kullanırken, influencer Vas J Morgan da “Kalbim kırık” diyerek duygularını paylaştı.

Kısa sürede şöhreti yakalayan ve birçok derginin kapağında yer alan Brown, ayrıca çeşitli ödül törenlerinde sunuculuk yapmış ve tanınmış markaların reklam yüzü olmuştu. Tayvan’da düzenlenen 2009 Dünya Süper Modeli yarışmasında İngiltere’yi temsil etti.

Üzücü kaybıyla, Tabby Brown moda ve sanat dünyasında unutulmaz bir iz bırakmış olacak.

Tabby Brown, Moda Dünyasının Yitirdiği Müslüman Model
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!