1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Su Tatlısı Klasik Tarifleri Geride Bırakan, Acayip Kolay Sünger Tatlısı!

Su Tatlısı Klasik Tarifleri Geride Bırakan, Acayip Kolay Sünger Tatlısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Su Tatlısı Tarifi ve Püf Noktaları

Su tatlısı, geleneksel tariflere veda ediyor ve yerine acayip kolay sünger tatlısı tarifi geliyor! Bu nefis tatlı, kolaylığı ve lezzetiyle sizi büyüleyecek. İşte, günün tarifi ve su tatlısı tarifinin detayları:

Su Tatlısı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 11 yemek kaşığı şeker
  • 11 yemek kaşığı un
  • Kabartma tozu
  • Vanilya

Şerbet İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı su
  • 3 su bardağı şeker

Su Tatlısı Tarifi

  1. Yumurta ve şekeri, köpük köpük olana kadar çırpın.
  2. Yoğurdu ekleyip tekrar çırpın.
  3. Un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip güzelce karıştırın.
  4. Hazırlanan karışımı yağlanmış bir borcama dökün ve 180 dereceye ısıtılmış fırına verin.
  5. 25 dakika piştikten sonra fırından çıkarın ve kekin üzerine 1 su bardağı su dökün.
  6. Yarım saat bekledikten sonra hazırlanan şerbeti dökün.

Püf Noktaları

  • Malzemeleri özenle seçerek tatlıyı daha lezzetli hale getirebilirsiniz.
  • Kekinizi fırından çıkardıktan hemen sonra şerbeti dökerseniz, tatlı daha iyi çekip lezzet kazanır.
  • Yoğun ve köpüklü bir kıvam elde etmek için yumurta ve şekerinizi iyice çırpın.

Şimdi, bu muazzam sünger tatlısını deneyin ve anında lezzet şölenine hazır olun!

Su Tatlısı Klasik Tarifleri Geride Bırakan, Acayip Kolay Sünger Tatlısı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!