Xbox Live Gold veya Xbox Game Pass Ultimate Abonelerine Özel Hafta Sonu Fırsatı! PGA Tour 2K23, The Witcher 3: Wild Hunt, Meet Your Maker ve TramSim oyunlarını ücretsiz olarak oynama şansı! Keyif dolu hafta sonu için hazır olun!

Bilgisayarımın İnternet Hızını Nasıl Artırabilirim? Bilgisayarımın İnternet Hızını Nasıl Artırabilirim?

SADECE ABONELERE ÖZEL!

Sınırlı Süreliğine! Yalnızca Xbox Live Gold veya Xbox Game Pass Ultimate Abonelerine Özel Hafta Sonu Etkinliği Dört oyunu ücretsiz indirme fırsatını kaçırmayın! 23 Temmuz Pazar günü sona eriyor, hemen Xbox Store'a gidin!

XBOX GAME PASS, YEDİ OYUN BİRDEN ALIYOR!

Xbox Game Pass Üyelerine Müjde! Temmuz'un ikinci yarısında Ciddi Sam ve Techtonica gibi yedi oyunu ücretsiz alacaksınız! Ücretsiz Oyun Günleri sonrasında da satın alarak keyifle devam edebilirsiniz. Fırsatları kaçırmayın!

İNDİRİMLER DEVAM EDİYOR!

Microsoft, etkinlik kapsamında oyunlara indirim yapacağını ve etkinlik sona erdikten sonra gitmez yerden devam edeceğini söyledi. Bu sayede, beğendiğiniz oyunları indirimli fiyatlarla satın alma fırsatını da yakalayabilirsiniz.

XBOX LIVE GOLD, GAME PASS CORE OLARAK YENİDEN MARKALAŞTIRILDI

Geçen günlerde Microsoft, Xbox Live Gold'u Game Pass Core ismiyle yeniden markalaştırdı. 14 Eylül'den Game Pass Core adlı yeni aboneliğini sunacak olan Microsoft, bu aboneliği 79,99 TL/ay fiyatla kullanıcıların beğenisine sunacak. Xbox Ücretsiz Oyun Günleri, Xbox Live Gold veya Xbox Game Pass Ultimate abonelerine kısa süreliğine dört oyunu ücretsiz olarak oynama fırsatı sunuyor. Ayrıca, oyunların bir an önce sona ermesi ve etkinliğin ardından geçmesiz yerden devam etmeyi de düşündüğünde, bu fırsatı kaçırmamanızı temenni ediyorum.

Editör: Çetin KEYDAL