1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sıla Doğu kimdir? Dilan Polat’ın kardeşi olan Sıla Doğu kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Sıla Doğu kimdir? Dilan Polat’ın kardeşi olan Sıla Doğu kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Medya Fenomeni Sıla Doğu ve Polat Ailesi Gözaltına Alındı

Adana’nın 6 Mayıs 1996 doğumlu sosyal medya fenomeni Sıla Doğu, son günlerde adını sıkça duyurdu. 1.75 boyunda ve 53 kilo olan Doğu, boğa burcu olmasıyla da tanınıyor. Ünlü Dilan Polat’ın kız kardeşi olan Sıla Doğu, sosyal medya platformlarında 2 milyondan fazla takipçiye sahip, aynı zamanda güzellik uzmanı ve dijital medya içerik üreticisi olarak faaliyet gösteriyor.

Ancak son günlerde Doğu ve Polat ailesi, hukuki sorunlarla baş başa. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı bir soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ikametlerinde gözaltına alındılar. Gözaltına alınanlar, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirildi.

Daha önce benzer bir olayla gündeme gelen Sıla Doğu, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparken ‘kokain içiyorum’ itirafında bulunmuş ve bu görüntüler nedeniyle soruşturma başlatılmıştı. Sıla Doğu, o dönemde emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınmış, ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

Polat çifti ile birlikte gözaltına alınan Sıla Doğu, Kürşat Polat ve Ahmet Gün, Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınanlarla ilgili resmi açıklamalar bekleniyor.

Bu son gelişmelerle birlikte Sıla Doğu ve Polat ailesinin durumu merak konusu olmaya devam ediyor. Kamuoyunu yakından ilgilendiren bu olayın gelişmelerini takip edeceğiz ve sizlere en güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz.

Sıla Doğu kimdir? Dilan Polat’ın kardeşi olan Sıla Doğu kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!