Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu! Magazin Gündeminde Şok An: Ünlü Oyuncu Meli Bendeli Mekandan Kovuldu!

Şeyma Subaşı, son zamanlarda katıldığı bir davette giydiği beyaz transparan elbiseyle dikkatleri üzerine çekti. Ünlü televizyoncu, Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişkiyle tanınan ve sonrasında aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen bir isim olarak biliniyor. 2023 yılında Mohammed Alsaloussi ile evlenip kısa bir süre sonra boşanan Subaşı, cesur moda tercihleriyle de adından söz ettiriyor.

Şeyma Subaşı'nın katıldığı davette giydiği beyaz transparan elbise, özellikle detaylarıyla dikkat çekti. Kameraya yakınlaşarak elbisesinin detaylarını göstermeye çalışan Subaşı, bu sırada elbisesinin transparan kısmından göğüslerinin göründüğü anlar sosyal medyada tartışma yarattı.

Subaşı'nın bu cesur tarzı, takipçilerinden ve izleyicilerden farklı yorumlar aldı. Bazıları "Bu kadar açık olmasına gerek yoktu" derken, bazıları ise "Anladık transparan elbiseyi" şeklinde yorumlar yaptı.

Editör: Kader GÜL