Katkıcı, 21 yaşındayken ünlü oyuncunun kızı olduğunu öğrendiğini belirtti ve DNA testi sonucuyla bu gerçeği kanıtladıklarını dile getirdi. Ancak, Akpınar'ın tutumunda herhangi bir değişiklik olmadığını ifade etti.

Bitkilerde Cinsiyetli ve Cinsiyetsiz Üreme Bitkilerde Cinsiyetli ve Cinsiyetsiz Üreme

Katkıcı, 14 yıl boyunca babasıyla sadece üç kez görüşebildiğini ve aralarında hiçbir zaman bir baba-kız ilişkisinin oluşmadığını belirtti. Kardeşi Duygu'nun daha sık görüştüğünü dile getiren Katkıcı, beklediği sevgi ve ilgiyi göremediğini söyledi.Sevgi Nebioğlu Katkıcı, İlk Kez Konuştu, Babalık Davasıyla Gerçeği ÖğrendimMetin Akpınar'ın torunlarıyla ilk kez geçen yıl bir araya geldiğini paylaşan Katkıcı, bu anı fotoğraflarla belgeledi. Torunlarının dedesi olarak Akpınar'a hitap ettiğini belirten Katkıcı, ancak beklediği sıcaklığı ve ilgiyi göremediğini ifade etti.

Katkıcı, biyolojik annesiyle Akpınar'ın bir süre görüştüğünü ve bu durumun onu daha da üzdüğünü belirtti. Sevgi, bu süreçte kardeşi Duygu'nun daha fazla çaba sarf ettiğini ve eğer Metin Akpınar babalık yapmış olsaydı, bu tür olayların yaşanmayacağını ifade etti.Sevgi Nebioğlu Katkıcı, İlk Kez Konuştu, Babalık Davasıyla Gerçeği Öğrendim (2)Sevgi Nebioğlu Katkıcı, soyadının Nebioğlu olarak kalmasını ve Akpınar olarak anılmak istemediğini vurguladı. Özdener Nebioğlu'nun kendisi için gerçek bir baba figürü olduğunu belirtti.

Editör: Kader GÜL