1. Haberler
  2. Ticaret Haberleri
  3. Samsung’dan piyasaya yeni giren Galaxy S23 Plus’ın fiyatında büyük indirim

Samsung’dan piyasaya yeni giren Galaxy S23 Plus’ın fiyatında büyük indirim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un yeni Galaxy S23 serisi sadece bir ay önce tanıtıldı ve Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra modelleri geçen hafta satışa sunuldu. Samsung, en son telefonlarında hızlıca indirimler yapmaya başladı ve Güney Koreli firma, kısa bir süre önce Galaxy S23+’ın fiyatını düşürdü.

Şu anda sadece ABD’de geçerli olan bu indirim siyah renkli model için geçerli. Samsung, ABD pazarında Galaxy S23+’ın 256 GB versiyonunun fiyatını 18.874,40 Türk Lirasından 16.231,98 Türk Lirasına indirdi, bu da 2642,42 Türk Lirası bir indirim anlamına geliyor. Ancak diğer renk seçenekleri hala orijinal fiyattan satılıyor.

Galaxy S23+ indirimi hemen etkisini gösterdi ve Amazon’da 860 dolara satılan telefon, indirimden birkaç saat sonra stoklarda tükendi. Bu, ABD’lilerin fiyat düştüğünde telefona ilgi gösterdiklerini gösteriyor. Ancak Galaxy S23+ modelinin orijinal fiyatının kullanıcılar arasında yüksek bulunduğu da bir gerçek. Galaxy S23 ve Galaxy S23 Ultra daha iyi satış rakamlarına sahipken, S23+ modeli arada kalmış durumda. Benzer bir sorun, iPhone 14 Plus modelinde de yaşanmıştı.

Samsung’dan piyasaya yeni giren Galaxy S23 Plus’ın fiyatında büyük indirim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!