Samsun’da Maç Sonunda Gerginlik: Mert Hakan Yandaş ve Zeki Yavru Arasında Tartışma

_Samsun'da Maç Sonunda Gerginlik Mert Hakan Yandaş ve Zeki Yavru Arasında Tartışma

Süper Lig’in 9. haftasında oynanan ve Fenerbahçe’nin Samsunspor ile berabere kaldığı maçın ardından sahada yaşananlar dikkat çekti. Maç sona erdiğinde Fenerbahçeli oyuncu Mert Hakan Yandaş, sahaya girerek Samsunspor kaptanı Zeki Yavru ile tartışmaya başladı. Olayın büyümemesi için araya giren görevliler duruma müdahale etti.

Süper Lig’de önemli bir mücadele olarak değerlendirilen bu karşılaşma, Fenerbahçe’nin deplasmanda 2 puan kaybetmesiyle sonuçlandı. Maç sonu gergin anların yaşanması, futbolcular arasında tansiyonun yükselmesine neden oldu. Forma giymeyen Mert Hakan Yandaş, bitiş düdüğünün ardından sahaya girerek Zeki Yavru ile sözlü bir tartışmaya girdi.

Olayın daha fazla büyümemesi için görevliler müdahale ederken, Samsunspor’un Soner Gönül de Mert Hakan Yandaş’a iterek tepki gösterdi. Yaşanan bu kısa süreli gerginliğin ardından her iki takımın oyuncuları da soyunma odasına doğru ilerledi.

Futbol camiasında böyle olayların sıkça yaşanması, sporun fair play ruhuna ters düşerken, bu durumun nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Exit mobile version