Ramazan Fırsatlarıyla Dolu BİM İndirim Kataloğu Yayınlandı!

bim-6-2.jpg

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte BİM, müşterilerini sevindirecek bir indirim dalgası başlattı. 12 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak olan indirimli aktüel ürünler kataloğu, alışveriş severlerin yüzünü güldürecek. Yumoş, Fairy, Aks gibi markaların başı çektiği bir dizi üründe uygulanan indirimler, BİM mağazalarında alışveriş yapacakları heyecanlandırıyor.Bi̇m Market 1 (2)

Bu Hafta BİM’de Neler Var? 12 Mart 2024 Salı günü itibarıyla BİM mağazalarında indirime girecek ürünler arasında;

  • Yumoş Çamaşır Yumuşatıcısı 5 Litre 107 TL
  • Fairy Sıvı Bulaşık Deterjanı Paketi 245 TL
  • Aks Yüzey Temizleyici 4 Litre 62,50 TL
  • Bind Activit Bulaşık Makinesi Tableti 100’lü 169 TL
  • Hyper Hypo Çamaşır Suyu ve daha pek çok ürün yer alıyor.

Makyaj malzemelerinden ev temizlik ürünlerine, gıda ürünlerinden kişisel bakım malzemelerine kadar geniş bir yelpazede sunulan indirimler, herkesin ihtiyacına uygun seçenekler sunuyor.

İndirim Fırsatlarını Kaçırmayın! BİM’deki bu indirim fırsatları, 12 Mart’ta başlayıp stoklarla sınırlı olacak. Bu özel indirimlerden faydalanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekecek. Yumuşatıcıdan yoğurda, bulaşık deterjanından peynire kadar evin temel ihtiyaçlarına dair cazip fiyatlar sunan BİM, Ramazan ayında da bütçenize dost olacak. Alışveriş listelerinizi hazırlayın ve bu indirim fırsatlarını değerlendirmek için BİM mağazalarına uğramayı unutmayın!

Exit mobile version