Hükümlü Polisi Ezip Kaçmaya Çalıştı, Polisler Ateş Edip Yakaladı Hükümlü Polisi Ezip Kaçmaya Çalıştı, Polisler Ateş Edip Yakaladı

Adana'da Narkotik Polisinin Gerçekleştirdiği Operasyonla 122 Kilo 300 Gram Skunk Ele Geçirildi

Adana'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takip ettikleri bir pikabı durdurmak istedi. Ancak pikap sürücüsü, polislerin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Uzun bir kovalamanın ardından narkotik polisleri ve Çukurova devriye ekipleri, aracın lastiklerine ateş ederek patlatarak durdurmayı başardı.

Araç içerisinde bulunan Sedat G. (46) ve yanındaki yolcu Celal D. (56) olay yerinde gözaltına alındı. Yapılan aramada aracın içerisinde 122 kilo 300 gram skunk ele geçirildi.

Sorgulama sırasında pikap sürücüsü Sedat G., "Alkollü olduğum için kaçtım, alkollü olmasam kaçmazdım" şeklinde kendini savundu. Ancak emniyetteki işlemlerin ardından Sedat G. ve Celal D. adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana'da gerçekleşen bu operasyon, uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik etkili bir mücadele örneği olarak ön plana çıkıyor. Çukurova bölgesindeki güvenlik güçleri, uyuşturucu madde kaçakçılığının önlenmesi için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Seniha BESLER